tiistai 19. heinäkuuta 2016

Sieluni hymyt-haaste

Joanna Noannan kirjat-blogista heitti minulle haasteen kertoa sieluni hymyistä eli luetella asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi. No, niitähän riittää! Haaste on alun perin lähtöisin Iltatähden syttyessä-blogista.

Minun sieluni saa hymyilemään:
Auringonlaskut; se on kaunein aika vuorokaudesta.Tähtitaivas; silloin muistan miten laaja maailmankaikkeus on.

Nauraminen ystävien kanssa. Ystävien kanssa vietetyt hetket ovat korvaamattomia ja ihmissuhteet yksi tärkeimmistä asioista elämässäni.

Koirani. Se rakastaa ehdoitta.

Juokseminen. Siinä tunnen itseni vapaaksi, kevyeksi ja vahvaksi.Lukeminen. Ei ole parempaa tunnetta kuin uppoutua kirjan maailmaan ja ahmia sitä sivu toisensa jälkeen, haluten kiihkeästi päästä eteenpäin ja toisaalta peläten tarinan loppumista.Berliini, kotiuduin sieltä juuri, Siinä kaupungissa historia, trendikkyys, arkkitehtuuri, taide ja rentous ovat juuri sopivassa suhteessa toisiinsa.


Mansikat. Need I say more?Syvällisten asioiden ajatteleminen. Yritän lukea tietokirjoja yhteiskunnasta ja filosofeista jotta näkisin miten maailma toimii.

Rakkaus. Se on yksi kauneimmista asioista maailmassa.

Luottamus. Kun ystävä kertoo jotakin juuri minulle tunnen tehneeni jotain oikein.

Oikeudenmukaisuus tai pyrkimys siihen. Kun näin #WhatIReallyReallyWant- videon aloin taas uskoa ihmiskuntaan. Ehkä me pystymme ratkaisemaan ongelmamme.
Itse haastan seuraavaksi mukaan Rahkamuijan! :) http://rahkamuija.blogspot.fi/

2 kommenttia:

  1. Ihania vastauksia! Berliini on varmasti hieno kaupunki, sinne täytyisi vielä joskus päästä :)

    VastaaPoista
  2. Jep, suosittelen lämpimästi :) tykkään kaupungin monipuolisuudesta ja kerroksellisuudesta, siellä on jokaiselle jotakin!

    VastaaPoista