torstai 19. marraskuuta 2020

Suositus: Xmas Garage ja etana editions!

 Jouluperinteeni on ollut käydä joka marras-joulukuussa Helsingin keskustassa sijaitsevassa Xmas Garagessa. Se on kimppakauppa, jossa myydään eri yritysten tavaraa, kuten joulukoristeita, designia, leluja ja kirjoja. Ja mitä löysinkään tänä vuonna! 



Etana editionsin kirjat Frida Kahlosta, Maya Angelousta ja Leonardo da Vincistä! Nämä ovat siis kuvitettuja lasten tietokirjoja, mutta miksei aikuinenkin voisi näitä lukea. Nautin suuresti teosten lempeästä kerronnasta ja kauniista kuvituksesta. Hintakaan ei ollut päätä huimaava, vain 14€ kappaleelta. Myynnissä oli myös muita kirjoja, käykää ihmeessä katsomassa!


Pieni opas suureen elämään -  kirjat kustantaa siis Etana editions, ja tästä linkistä pääset heidän sivuilleen tutustumaan sarjan muihin teoksiin. Suosittelen!


Xmas Garage sijaitsee Helsingin keskustassa kolmen sepän patsaan vieressä, ja alla olevasta kuvasta näet heidän aukioloaikansa.



Pieni opas suureen elämään - Maya Angelou on kirjoittanut Danielle Jawando ja kuvittanut Noa Snir,

Pieni opas suureen elämään - Frida Kahlo on kirjoittanut Isabel Thomas ja kuvittanut Marianna Madriz. Molempien suomennoksista mainitaan ainoastaan © Etana editions.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti